Drvo života › o_nama › goran-pejakovi-osnivach-centra

Goran Pejaković - osnivač centra

Ispiši

Goran Pejaković
Osnivač i voditelj centra

Goran Pejaković, završio je 1994. godine studij šumarstva na Šumarskom fakultetu u Zagreb.

Bogato i raznoliko radno iskustvo započinje s dvije godine rada u školi gdje, nakon završene srednje odgojno-obrazovne škole, iznova otkriva poučavanje kao životni poziv. Nakon toga tri godine radi u uspješnoj zagrebačkoj PR agenciji, da bi daljnju karijeru nastavio kroz dvanaest godina rada u prodaji i savjetovanju na području osobnih financija.

Uz poslovnu karijeru, radi intenzivno na osobnoj izvrsnosti. Kroz više od dvadeset pet godina rada s ljudima, održao je više stotina predavanja i treninga te velik broj in-house edukacija i osobnih savjetovanja na području komunikologije, međuljudskih odnosa, osobnog razvoja, leadershipa i duhovnosti.

Svoja znanja i vještine razvija kroz edukacije na području Transfromativne komunikacije, medijacije, upravljanja konfliktima, leadershipa i rada kao ombudsman pri međunarodnoj organizaciji kao član tima ISKCON Resolve.

Osobine koje ga krase su entuzijazam, otvorenost, posvećenost učenju i izvrsnosti, empatičnost i spremnost biti tu za druge.
Sklon je baviti se temama svrhe i postizanja onog najboljeg što možemo biti i u tom svijetlu, između ostalog, se vodi Ghandijevom izrekom: „Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu.“, i porukom koju je izgovorio Wayne Dyer: „Kad promijenite način na koji gledate svijet, svijet koji gledate se promijeni.“

Goran je suprug i otac. Uz čitanje i sport, rado vrijeme posvećuje šetnjama, meditaciji, introspekciji i razmjeni znanja i iskustava.