Drvo života › dogadaji_najave › kako-biti-uspjeshan-u-odnosima-potraga-za-prisnoshu-16.11.2016.-sri-1900

Kako biti uspješan u odnosima - potraga za prisnošću 16.11.2016. u 19:00h

Ispiši

Interaktivne radionice o odnosima i prisnosti. Putovanje prema onom najboljem što možemo biti.

Srijeda 16.11.2016. u terminu 19:00 - 21:00h.

„Kako biti uspješan u odnosima“
(Potraga za prisnošću)

Prisnost je nešto bez čega čovjek ne može sretno živjeti. Čak i naša želja za srećom je u konačnici želja za prisnošću. Prisnost je jedna od naših osnovnih potreba te preduvjet za sreću. Bez prisnosti možemo preživjeti, ali ne možemo biti sretni.

Prisnost iziskuje puštanje druge osobe u svoje srce, um, tijelo i dušu. U najčišćem obliku, posrijedi je potpuno i neograničeno davanje sebe. Takvu potpunu prisnost ne zaslužuju svi odnosi, ali bi je naši najvažniji odnosi trebali biti dostojni.

Svi mi imamo duboku potrebu da budemo upoznati. Svatko od nas u sebi nosi priču koja želi biti ispričana. Život je otkrivanje samog sebe. Odnosi su također proces samootkrivanja.

Svi žudimo za prisnošću, ali je izbjegavamo u isto vrijeme. Zašto je tomu tako?
Čega se bojimo?

Bojimo se biti ono što jesmo. Strah nas je da nas ljudi ne bi voljeli kad bi znali kakvi doista jesmo. Očajnički želimo voljeti i biti voljeni. Želimo da nas vole onakvima kakvi jesmo, sa svim našim manama. S druge strane se želimo pokazati u najboljem svijetlu i ne želimo se otkriti. Ako se ne želimo otkriti, drugi nas ne mogu voljeti onakve kakvi jesmo. Tako nikada nećemo doživjeti prisnost. Prisnost ćete doživjeti samo u onoj mjeri u kojoj ste spremni otkriti se.

Istražite zajedno s nama moguće razine prisnosti, njihove strahove i ključeve za više nivoe prisnosti. Odvažite se na putovanje prema ostvarenju onog najboljeg što možete biti. Otkrijte snagu ranjivosti i povezivanja sa sobom i drugima. Uvjerite se kako život čine izbori i kako nam oni poboljšavaju ili slabe odnose. Doživite mjesto na kojem slobodno možete biti ono što jeste – vaš emocionalni dom. Mi nismo tu da bismo popravljali odnose, odnosi su tu da bi popravili nas, izgradili naš karakter i naučili nas kako voljeti i biti voljeni.

Ljubav je izbor.

Odaberite sudjelovati i pridružite nam se interaktivnim radionicama.

Radionice počinju u srijedu 16.11.2016. u terminu 19:00 – 21:00 u prostorijama
„Instituta za razvoj ljudskih vrijednosti“, Vitezićeva 60, Zagreb – Trešnjevka, kod okretišta tramvaja Ljubljanica.

Za sudjelovanje i sve ostale informacije se možete prijaviti:
- putem kontakta na našoj web stranici: www.drvo-zivota.com
- telefonom na broj: 091-5750-472

Pozdrav od srca i dobrodošli!

Goran Pejaković,
voditelj radionice