Drvo života › dogadaji_najave › mo-osobne-transformacije
Radionica

Moć osobne transformacije

Ispiši

TRANSFORMATIVNA KOMUNIKACIJA
(Besplatna uvodna radionica)

Radionice transformativne komunikacije izvanredna su prilika za upoznavanje s alatima transformacije čijom primjenom otkrivamo sebe u najboljem svjetlu. Radimo na osvješćivanju raznih elemenata i situacija koje utječu na naš osobni razvoj, odnose s drugima i ostvarenje naših potencijala.

U toploj i pozitivnoj atmosferi, zajedno ćemo iskusiti prirodan, ispunjavajući i oslobađajući način komunikacije, te otkrivati kako nas to može dovesti do željenih odnosa s okolinom – otvorit ćemo vrata pozitivne promjene, onako kako kaže naš slogan: Kad promijenite način na koji gledate na život, život koji gledate će se promijeniti. Za uvođenje osobnih promjena potrebno je mnogo truda, energije i snage volje. Ako želimo postići zavidnu razinu ispunjenja i osobne dobrobiti, treba nam vlastita odlučnost prihvaćanja životnih izazova i hrabrost za istraživanje nama još nepoznatih putova. Zato na radionicama učimo od onih koji znaju i podrška smo jedni drugima u usmjeravanju pozornosti i osvještavanju onoga što nam je važno.

Jedina prava moć koju imamo je upravljanje samim sobom. Ja sam sukreator svojeg vlastitog života. Što sam svjesniji, to sam sposobniji postići željene promjene. Svatko od nas može, više ili manje, preuzeti uzde vlastitog života u svoje ruke, postati mudriji i dozvoliti da više ljubavi i zadovoljstva uđe u naše živote. Mi to zaslužujemo.

Po završetku uvodne radionice moći ćete izabrati pohađati Uvodni seminar Transformativne komunikacije te uz stručno vodstvo nastaviti primjenjivati ova znanja u vlastitom životu.

Datum i vrijeme održavanja besplatne uvodne radionice:
Ponedjeljak 3.12.2018. u terminu: 18:30 – 20:30
Vitezićeva 60
Zagreb – Trešnjevka, kod Remize


Radionica je interaktivna.

Broj mjesta za ovu besplatnu uvodnu radionicu je ograničen, a mjesto možete rezervirati:
- putem e-maila: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
- pozivom na broj: 091-5750-472

“To get to the next level of greatness depends on the quality of our culture, which depends on the quality of our relationships, which depends on the quality of our conversations. Everything happens through conversations!”
Judith E. Glaser

Pozdrav od srca i dobrodošli,

Goran Pejaković,
voditelj radionice